
Sprøde arancinier med ragu sauce

Satayspyd med agurkesalat og peanutsauce

Glutenfri porretærte med parmesan

Vegetar bolognese med svampe og linser

Æggekage med tofu crumble og koriander

Tostadas med sprøde majs, svampe, parmesanost og koriander

Bagte gulerødder og butterbeans på bund af sauce verte

Tikka masala med halloumi og blomkål

Gnocchi med butterbeans og grøn pestosauce

Auberginer, peberfrugter og kikærter bagt i rig tomatmarinade toppet med fetaost

Scarpaccia med parmesan, kartofler, halloumi og timian

Bagt nudelsalat med tofu, broccoli og en cremet kokossauce

Korean fried tofu sandwich

Fried tofu cæsar sandwich

Grøn gazpacho med rugbrødsknas, basilikum og olivenolie

Salat med tomat, kaki, burrata, citronolie, balsamico og basilikum

Puff-pastry bites til din nytårsaften

Squash pasta pesto med parmesan og pinjekerner

Lollo rossa salat med æbler, abrikoser, afskåret dild, stracciatella og ristede hasselnødder
