Tostadas med sprøde majs, svampe, parmesanost og koriander

Annonce | Indlægget er udgivet i samarbejde med Bonduelle

At lave vegetarisk tostada-fyld betyder på INGEN måde, at du skal gå på kompromis med hverken smag, tekstur eller tilberedning. Den her opskrift på tostadas med sprøde majs, saftige svampe og parmesanost er et pragteksemplar på skøn smag, tekstur og nem madlavning. De sprøde majs fra Bonduelle spiller en fantastisk hovedrolle i fyldet er giver så lækker en tekstur og vidunderlig smag. Serveret på gyldne, bagte tortillaer og toppet med cremet parmesan og friske koriander, er disse tostadas både delikate og nemme at lave.

De søde og sprøde majskerner fra Bonduelle skaber fundamentet for denne opskrift. Når de steges, udvikler de en let karamellisering, der fremhæver deres naturlige smag og giver en skøn tekstur. Bonduelle majs er synonymt med kvalitet og smag og er kendt for deres perfekte balance mellem sprødhed og saftighed, hvilket gør dem til den bedste ingrediens i denne opskrift. Og så er det bare convenient at du med Bonduelles dåsemajs altid får friske, klar-til-brug majs, der sparer tid uden at gå på kompromis med kvaliteten. De saftige svampe tilføjer fylde, umami og dybde til retten, som komplementerer majsenes sødme og de krydrede smage fra krydderierne helt fantastisk. Den varme krydderiblanding af spidskommen, paprika, kanel og nelliker skaber en kompleks smagsprofil, der gør fyldet virkelig aromatisk og spændende. Marinadens balance mellem sød honning, syrlig appelsin- og limesaft, og den milde syrlighed fra æbleeddike tilfører en frisk og let sødlig smag, der løfter fyldet. Creme fraichen giver en skøn cremethed og de friske korianderblade binder retten sammen og giver den et strejf af friskhed og lethed. De bagte tortillaer bliver sprøde og gyldne i ovnen, hvilket giver retten en perfekt base og en lækker crunch. Revet parmesan på toppen tilføjer en salt og cremet kontrast, som fuldender fyldet helt perfekt.

De her tostadas med sprøde majs, svampe, parmesan og koriander er en hyldest til kvalitetsråvarer og rige smagsnuancer. Bonduelle majsenes sprødhed og sødme er kernen i denne opskrift, der kombinerer krydret fyld, frisk koriander og cremet parmesan på sprøde tortillaer. Det er en ret, der er let at lave, fuld af nærende ingredienser og perfekt til både hverdagsmad og gæstemiddage. Vi håber, at I nyder godt af den! God fornøjelse.

Vi har samlet en række opmærksomhedspunkter under opskriften, som kan være handy at kende til, inden du går i gang.

Husk, at vi poster mange af vores opskrifter i videoformat på vores Instagram. Det kan tit være behjælpeligt, at se opskriften blive lavet i en video.

Forberedelsestid: 10-15 min.
Tilberedningstid: 20 min.
I alt:
 30-35 min.

Nok til 8 stk. (ca. 2-3 pers.)

HVAD SKAL DU BRUGE:

FYLD

  • 3 dåser Bonduelle majs a 140 g drænet vægt

  • 150 g svampe

  • 2 forårsløg

KRYDDERI

  • 2-3 fed hvidløg

  • Olivenolie

  • 1/4 tsk chiliflager

  • 1 tsk sort peber

  • 1 tsk tørret timian

  • 1 tsk stødt koriander

  • 1/2 tsk spidskommen

  • 1 tsk stødt kanel

  • 1 tsk stødt nelliker

  • 1 tsk paprika 

  • 1 tsk salt 

MARINADE

  • 1 spsk tomatpure 

  • 1/2-1 tsk honning 

  • Saft af 1/2-1 appelsin

  • Saft af 1/2 lime

  • 1 spsk æbleeddike

  • 2 spsk vand

  • 1-2 spsk creme fraiche  

  • To håndfulde friske koriander/bredbladet persille 

ANDET

  • 8 små tortillaer (majs eller hvede)

  • 2-3 spsk olivenolie til bagning

TOPPING

  • Revet parmesan

HVORDAN LAVER DU DEM:

  1. Dræn majsene, skær svampene ud i små stykker og skær forårsløg ud i tynde skiver.

  2. Rør alle krydderierne sammen i en lille skål (bortset fra hvidløg og olivenolie) og rør alle ingredienser til marianden sammen i en anden skål (bortset fra creme fraiche og koriander/persille).

  3. Forvarm så din ovn ved 180 graders varmluft. Pensl de små tortillaer med olivenolie og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir, men vent med at sætte dem i ovnen.

  4. Steg først majsene i lidt olivenolie i 5-6 min. til de begynder at få en mørk stegeflade. Hæld dem så over i en skål.

  5. Kom lidt mere olivenolie på og steg så først forårsløg i 1 min. tid og steg derefter svampene med i 4-5 min. Hæld blandingen over til majsene.

  6. Steg så presset hvidløg i olivenolie på panden indtil de gyldner. Tilsæt derefter mere olivenolie og rist krydderierne godt af ved middelhøj varme et par min. Det er vigtigt, at de ristes godt af, så de ikke bliver bitre.

  7. Tilsæt så marinaden under omrøring og inkorporer den godt med krydderierne. Tilsæt derefter majs, svampe og forårsløg og rør det hele godt sammen. Skru ned for varmen og bag nu tortillaerne i 7-8 min. til de er gyldne og sprøde. *Sluk evt. for varmen under fyldet halvvejs.

  8. Rør til sidst creme fraiche og grofthakkede koriander/persille i fyldet.

  9. Anret de sprøde tostadas med fyldet ovenpå og revet parmesan. Velbekomme!

OPMÆRKSOMHEDSPUNKTER

GLUTENFRI Brug majstortillaer eller tortillaer lavet på glutenfri mel for en glutenfri version.

LAKTOSEFRI Brug laktosefri eller vegansk creme fraiche og parmesan for en laktosefri version.

Forrige
Forrige

Æggekage med tofu crumble og koriander

Næste
Næste

Bagte gulerødder og butterbeans på bund af sauce verte