
Sandwichplatte med æggesalat, kikærtetun og agurkesandwich

Pinsa med stegte squash, artiskokker, ramsløgspesto, ricotta og ristede pinjekerner

Risotto med ærter, asparges, citronolie og balsamico

Æbletærte med remonce

Salat med appelsiner, fennikel og gremolata

Små pavlova med vaniljecreme og hindbærkompot

Farinata med bagt grønt og creme fraiche

Marry me butterbeans

Sprøde majsfritter i buddha bowl

Hasselback søde kartofler med sauce verte og ristede nødder

Filodejstærte med aubergine, sød kartoffel og feta

Auberginer med en bagt tomatcreme, ristede nødder og basilikum

Vegetariske gyoza - japanske dumplings med soya med sort hvidløg og mangoeddike

Fastelavnsboller med remonce, vanilje og citroncreme

Svampepasta med hvidløg, timian og parmesan

Fastelavnsboller uden tilsat sukker

Gnocchi alla Sorrentina

Foccacia med ragu

Bælgfrugt alla parmigiana
