
Små luftige fladbrød

Bagte kartofler med avocadocreme, rosmarin og ærteskud

Salat med appelsin, fennikel, grønne bønner og oliven

Burrata med ræddiker, appelsin og olivenolie

Salat med linser, stegte majs, bagte søde kartofler, syltede rødløg og bredbladet persille
Linsepandekager med aubergine, kikærter, hummus og grønkålpesto
Bagte grøntsager med bagte kikærter, rød pesto, grøntkål & feta

Stegt spidskål på bund af rødbedehummus toppet med grønkålschips og rugbrødsknas
Panerede squash med tomat, feta og persille

Basilikumolie
Blomkål med kikærter og dild

Gnocchi med salvie, smør & ovnbagte tomater
Rødbederisotto med ricotta og timian
Pasta med cremet sovs af alt godt fra grøntskuffen

Panerede aubergine med mynte, feta og tahindressing
Bucatini med tomatsovs, bagte tomater, mozzarella og basilikum
Galette med tomater, ricottacreme og basilikum
Pappardelle med bagte squash og aubergine, spidskommen, kikærter og hvidløg
Måltidssalat med grønkål, bagte rodfrugter, bælgfrugter og ingefærvinaigrette
