
Auberginer, peberfrugter og kikærter bagt i rig tomatmarinade toppet med fetaost

Scarpaccia med parmesan, kartofler, halloumi og timian

Bagt nudelsalat med tofu, broccoli og en cremet kokossauce

Korean fried tofu sandwich

Fried tofu cæsar sandwich

Grøn gazpacho med rugbrødsknas, basilikum og olivenolie

Squash pasta pesto med parmesan og pinjekerner

Svampetærter med trøffel-nøddepostej toppet med mandarinolie og balsamico

Hasselback butternut squash med feta-basilikumcreme og smørstegte hasselnødder med salvie og tranebær

Glutenfri pastasalat med bagt palmekål, sød kartoffel, feta, rucola og ristede kerner

Saftige svampedeller med hjemmelavet, røget mayo

Galette med bolsjebeder, hummus og timian

Sprød tofu katsu med curry og agurkesalat

Pasta med palmekål, chili, hvidløg og parmesan

Figentærte med ricotta, balsamicoglace, timian og valnødder

Græskarrisotto med pinjekerner, salvie og parmesan

Butterdejstærte med græskar, hummus, salat og ristede kerner

Græskarsuppe med gulerødder, miso og sprøde croutoner

Kikærter i cremet tomatsovs med mozzarella og hasselnødder
