
Stegt spidskål på bund af rødbedehummus toppet med grønkålschips og rugbrødsknas
Blomkål med kikærter og dild

Gnocchi med salvie, smør & ovnbagte tomater
Rødbederisotto med ricotta og timian
Pasta med cremet sovs af alt godt fra grøntskuffen
Bucatini med tomatsovs, bagte tomater, mozzarella og basilikum
Galette med tomater, ricottacreme og basilikum
Pappardelle med bagte squash og aubergine, spidskommen, kikærter og hvidløg

Kikærter med persille, hvidløgsolie, dukkah og halloumi

Toast med karameliserede stegte rosenkål, hummus og hasselnødder
Gnocchi med svampe og timian
Citronpasta med parmesan, citron og basilikum
Bulgur med bagte aubergineskiver og varme krydderier, toppet med fraiche og frisk mynte
Cremede nudler med kokosmælk, broccoli, edamamebønner og frisk chili
Krydrede linser med aubergine, gulerødder, grønkål og mynte
Gulerodstærte med feta, ricotta, honning og timian
