
Hjemmelavet kimchi

Scarpaccia med aubergine, kartofler, rosmarin og parmesan

Melonsalat med fennikel, grape, ristede mandler, rucola og korianderdressing

Glutenfrie gulerodsdeller med halloumi, dild og persille

Kuku sabzi med aubergine, røde peberfrugter og krydderurter

Flettede brød med rosmarin og pisket hvidløgssmør med krydderurter

Bagte butterbeans med aubergine, squash og kapers

Grillet hvidløgsfladbrød med pesto, rucola, tomater, burrata og limechili-honning

Spidskålssalat med avocado dressing, sprøde majs og pinjekerner

Vegetarisk ret med stegte squash, bønner, citron og parmesan

Små tærter med ricotta, tomater og basilikumolie

Scarpaccia med squash, løg, basilikum og parmesan

Mandelsmør med 1 ingrediens

Soft tacos med halloumi, avocado, koriander og mangochilidressing

Pavlova med vaniljecreme, blåbær og passionsfrugt

Salat med perlebyg, dadler, mynte, basilikum, pistacie, citron og feta

Rocky road med kammerjunker, riskiks og farvet drys

Bagt blomkål på bund af estragoncreme toppet med pistacienødder, citronskal og olivenolie

Grillede auberginer med yoghurtcreme, jordbær, chilier og mynte
