Veggiedeller med sødkartoffel & ærter

De her veggie deller er perfekte som en side til din salat eller som en “bøf” i en burger. Men de kan også sagtens nydes som en snack i mellem måltider.

TIP: Hvis du har left-overs kan de sagtens fryses ned, så har du altid et hurtigt mættende supplement til din frokost eller aftensmad.

Giver 12 store veggie-deller

HVAD SKAL DU BRUGE:

  • 500 g sød kartoffel

  • 300 g frosne grønne ærter

  • 3 dl havregryn

  • 1 tsk salt

  • 1 tsk paprika

  • 1 tsk peber

  • 1 tsk bagepulver

  • 1 tsk dijon-sennep

  • 1 æg

  • Olivenolie

  • Frisk persille

HVORDAN LAVER DU DEM:

Forvarm din ovn på 200 grader.

Skær de søde kartofler ud i mindre stykker og kog dem i vand i 20 min. De skal være meget bløde.

Optø ærterne i noget vand og blend så ærter og sød kartoffel sammen.

I en seperat skål blander du havregryn, salt, peber, paprika og bagepulver sammen. Tilføj så dijon-sennep og ægget.
Bland det sammen med de blendede ærter og sødekartolfer.

Form “farsen” til din ønskede størrelse og læg dem på en bageplade og bag dem i 20 min på 200 grader.

Steg dem efterfølgende på en pande i lidt olivenolie for at give dem en crisp overflade.

Forrige
Forrige

Veggiedeller med blomkål, chili, kapers & feta

Næste
Næste

Veggiedeller med sød kartoffel, soltørrede tomater & chili