Gul smoothie med ananas, appelsin, ingefær & gulerod

Jeg har virkelig fået en ting for smoothies her på det seneste. Det er så skøn en måde at booste sit indtag af frugt og grønt og så er de perfekte både som en del af morgenmaden, som mellemmåltid eller som aftenssnack.Derudover er det en rigtig god og nem måde, at mindske madspild - for har man nogle grøntsager eller frugter, som ser lidt trætte ud og som man ikke lige synes, man har lyst til at bruge i madlavningen, kan de fint blendes sammen til en dejlig, sund og nærende smoothie.Jeg plejer at lave en kande smoothie, så kan det fint holde sig i køleskabet et par dage. Og laver jeg for meget, plejer jeg at fryse resten ned, så kan jeg tage dét op, når jeg lige føler for en smoothie.

Giver ca. 4 smoothies

HVAD SKAL DU BRUGE:

  • 2 cm ananas

  • Saft af 1 appelsin

  • Saft af 1 citron

  • 2x2 cm ingefær

  • 1 banan

  • 3 små gulerødder

  • 3 dl vand

HVORDAN LAVER DU DEN:

  1. Det fantastiske ved smoothies er, at man bare skal blende alle ingredienserne sammen, hvilket gør dem så nemme at lave.

  2. Jeg plejer selvfølgelig lige, at fjerne skrællen fra ananasen, ingefæren og bananen, men eller skal hele mulivitten bare blendes sammen.

  3. Hvis du er mere til en grøn smoothie, en sund chokoladesmoothie eller en rød smoothie med bær, kan du tjekke mine opskrifter ud på den, ved at tjekke på den enkelte. 

Forrige
Forrige

Rød smoothie med bær, appelsin & chili

Næste
Næste

Grøn smoothie med spinat, kiwi, æble, citron & ingefær