Rocky road med abrikoser, riskiks & cashewnødder
Sprøde mandler, smagsfulde cashewnødder, chewy abrikoser, crunchy riskis - og så alt sammen dækket af lækker righoldig chokolade og tahin med kakao, som gør hele herligheden lidt en lidt ekstra cremet oplevelse. Armen altså! MHM! Gør dig selv den tjeneste at prøv de her rocky road så hurtigt som muligt!
Forberedelsestid: 15 min.
Tilberedningstid: 2 t.
I alt: 2 t. og 15 min.
Nok til 12-14 store stykker
HVAD SKAL DU BRUGE:
200 g mørk chokolade
1 god spiseske tahin med chokolade fra KoRo
20 g mandler
20 g riskiks fra KoRo
10 stk (70 g) tørrede abrikoser
HVORDAN LAVER DU DEM:
Skær nødderne og abrikoserne ud i grove stykker og knus riskiksene til grove stykker.
Smelt chokoladen langsomt over et vandbad.
Bland tahinen med kakao fra KoRo i og smelt det sammen med chokoladen.
Når chokoladen og tahinen er smeltet helt vender du nødder, abrikoser og riskiks i blandingen.
Hæld blandingen over i en hvilken som helst beholder med lidt bagepapir i og sæt det på køl i et par timer til det hele har sat sig.
Skær dem efterfølgende ud i grove stykker og nyd dem!
De kan holde sig op til 6 dage i køleskabet.