Chokoladeovertrukne dadler fyldt med hasselnøddesmør

ANNONCE for KoRo

Den eneste konfekt du behøver i år - hvis det står til mig ;) - er de her chokoladeovertrukne dadler fyldt med hasselnøddesmør fra KoRo.Det er ikke i mange butikker, at der står hasselnøddesmør på hylderne og det er virkelig en skam, for det smager fuldstændig fantastisk! Det har en særlig intens smag, der er nærmest identisk med nougat! Og konsistensen! Konsistensen....Så brugen af hasselnøddesmør egner sig rigtig godt, som et lidt sundere alternativ til nougat her i julen - og særligt i de her overtrukne dadler! MHM! Prøv dem og se om jeg har ret i, at de smager så det synger!

Forberedelsestid: 10 min.
Tilberedningstid: 1 t. og 30 min.
I alt: 1 t. og 40 min. 

Nok til 10 dadler

HVAD SKAL DU BRUGE:

  • 10 dadler (enten friske eller medjool)

  • 10 tsk hasselnøddesmør fra KoRo 

  • 100 g mørk chokolade 72%

  • 1 tsk plantesmør

  • 2 spsk finthakkede mandler til drys

HVORDAN LAVER DU DEM:

  1. Lav et snit i dadlerne på langs, fjerne stenen og fyld 1 tsk hasselnøddesmør i midten af dem alle.

  2. Sæt dem på frys i 1 times tid så de sætter sig.

  3. Smelt så chokoladen med 1 tsk plantesmør og vend de fyldte dadler i chokoladen.

  4. Drys med finthakkede mandler og sæt dem i køletskabet i 30-40 minutters tid, til chokolade har sat sig.

  5. De kan holde sig op til 1 uge i køleskabet - så har du altid en lækker snack lige ved hånden!

  6. Velbekomme!

Forrige
Forrige

Rocky road med abrikoser, riskiks & cashewnødder

Næste
Næste

Sunde havregrynskugler med appelsin & ingefær