Salat med linser, bolsjebeder, feta, stegt squash, tranebær og frisk mynte

Salater kan sagtens tjene som hovedmåltid, så længe man fylder dem med mættende, smagfulde ingredienser.

Den her salat med linser, bolsjebeder, feta, stegt squash, tranebær og frisk mynte er et glimrende eksempel på en dejlig salat, der er hurtig at lave, mættende og smager fantastisk!

Spis evt. med lidt brød og hummus på siden.

Forberedelsestid: 10 min.
Tilberedningstid: 25-30 min.
I alt: 35-40 min.

Nok til 4 som side og 2 som main dish

HVAD SKAL DU BRUGE:

  • 250 g grønne linser

  • 2 bolsjebeder

  • 100 g god feta

  • 2 håndfulde feldsalat

  • En håndfuld frisk mynte

  • En lille håndfuld tørrede tranebær

  • 1 squash

  • Evt. brød og hummus

DRESSING

  • 2 tsk dijonsennep

  • 2 tsk honning

  • 5 spsk olivenolie

  • 4 spsk vineddike

  • Salt

  • Peber

HVORDAN LAVER DU DEN:

  1. Kog linserne i rigeligt med vand i ca. 25 min. De skal stadig have lidt bid.

  2. Skræl bolsjebederne og skær dem i tynde skiver.

  3. Skær squashen ud i skiver af ca. 1 cm og steg dem hårdt på panden i olivenolie så skærefalden bliver godt branket.

  4. Lav dressingen ved at røre ingredienserne sammen.

  5. Skyl linserne i koldt vand når de er færdige og bland dem så med dressingen.

  6. Bland derefter bolsjebederne, feldsalaten, mynten, de tørrede tranebær og fetaen i (smuldret i mindre stykker).

  7. Læg squashen på til sidst og voila! Et styks lækker, mættende og smagfuld salat!

Forrige
Forrige

Bagte kartofler med rød peber, feta og dild

Næste
Næste

Tomatsalat med nektariner, burrata og basilikum