Salat med linser, bolsjebeder, feta, stegt squash, tranebær og frisk mynte
Salater kan sagtens tjene som hovedmåltid, så længe man fylder dem med mættende, smagfulde ingredienser.
Den her salat med linser, bolsjebeder, feta, stegt squash, tranebær og frisk mynte er et glimrende eksempel på en dejlig salat, der er hurtig at lave, mættende og smager fantastisk!
Spis evt. med lidt brød og hummus på siden.
Forberedelsestid: 10 min.
Tilberedningstid: 25-30 min.
I alt: 35-40 min.
Nok til 4 som side og 2 som main dish
HVAD SKAL DU BRUGE:
250 g grønne linser
2 bolsjebeder
100 g god feta
2 håndfulde feldsalat
En håndfuld frisk mynte
En lille håndfuld tørrede tranebær
1 squash
Evt. brød og hummus
DRESSING
2 tsk dijonsennep
2 tsk honning
5 spsk olivenolie
4 spsk vineddike
Salt
Peber
HVORDAN LAVER DU DEN:
Kog linserne i rigeligt med vand i ca. 25 min. De skal stadig have lidt bid.
Skræl bolsjebederne og skær dem i tynde skiver.
Skær squashen ud i skiver af ca. 1 cm og steg dem hårdt på panden i olivenolie så skærefalden bliver godt branket.
Lav dressingen ved at røre ingredienserne sammen.
Skyl linserne i koldt vand når de er færdige og bland dem så med dressingen.
Bland derefter bolsjebederne, feldsalaten, mynten, de tørrede tranebær og fetaen i (smuldret i mindre stykker).
Læg squashen på til sidst og voila! Et styks lækker, mættende og smagfuld salat!