Nem, hurtig & lækker falafel bowl

Jeg har fundet det lækreste og mest geniale produkt - en økologisk falafelblanding fra KoRo. Det er så genialt - du skal bare mikse blandingen med varmt vand og så stege falaflerne på panden. Såre simpelt, billigt og virkelig tidsbesparende!Spis dem med lækre grøntsager og hummus til og du har et smagsfuldt, mættende måltid!Hvis du er ekstra sulten, kan du altid supplere med lækre og nemme fladbrød!

Forberedelsestid: 15 min.
Tilberedningstid: 15 min.
I alt: 30 min.

Nok til 3-4 pers.

HVAD SKAL DU BRUGE:

BOWL 

  • 1/2 spidskål

  • 1 hoved hjertesalat

  • 2 avocadoer

  • 300 g edamamebønner fra frost

  • Syltede rødløg

  • 200 g feta

  • 200 g hummus

  • Evt. sorte sesamfrø

INGEFÆRDRESSING

  • 2 tsk honning

  • 2 tsk dijonsennep

  • 4 spsk olivenolie

  • 3 spsk æblevineddike

  • 2×2 cm revet ingefær

  • Salt

  • Peber

FALAFEL

  • 250 g falafelblanding

  • 3 dl kogende vand

  • Olivenolie til stegning

HVORDAN LAVER DU DEM:

  1. Hvis du vil lave fladbrød selv, start da med at lav dejen til det. Se her hvordan.

  2. Lav dressingen først ved at blande alle ingredienserne sammen. Smag den evt. til.

  3. Snit så spidskålen fint og skyl bladene fra hjertesalaten.

  4. Hæld kogende vand over edamamebønnerne i en skål og lad dem stå i 10-15 min.

  5. Hæld så kogende vand over falafelblandingen i en skål og rør det sammen, så det bliver en klæbrig masse.

  6. Form så små falafler og steg dem på en pande i olivenolie.

  7. Spids falaflerne med grøntsagerne, fetaen, (fladbrødet) og hummusen til og drys med dressingen.

  8. Velbekommen!

Forrige
Forrige

Den bedste spidskålssalat

Næste
Næste

Bagte blomkål, avocadocreme & ristede nødder