Honningbagte gulerødder med feta, citronskal & rosmarin
De her honningbagte gulerødder med feta, citronskal og rosmarin er den perfekte side til sommerens måltider. Det er den skønneste smagskombination med det søde fra gulerødderne, det salte fra fetaen, det friske fra citronskallen og prikken over i'et med den friske rosmarin.Gulerødderne skal bare skæres ud, marineres og i ovnen, så det er den nemmeste ret at lave!
Forberedelsestid: 10 min.
Tilberedningstid: 35 min.
I alt: 45 min.
Nok til 4 personer som side
HVAD SKAL DU BRUGE:
1, 5 kg gulerødder
2 spsk olivenolie
1-2 tsk honning
1,5 tsk salt
100 g feta
Skal af 1/2 - 1 citron
Frisk rosmarin
Denne ramsløgssalt ELLER alm. flagesalt
HVORDAN LAVER DU DEM:
Skær gulerødderne ud på langs og vend dem i olie, honning og salt.
Bag dem i 35 min. ved 220 graders varmluft.
Lad dem køle af en smule og top så med feta, revet citronskal, lidt ramsløgsalt eller flagesalt og frisk rosmarin.
Et voilá! Velbekommen!