Honningbagte gulerødder med feta, citronskal & rosmarin

De her honningbagte gulerødder med feta, citronskal og rosmarin er den perfekte side til sommerens måltider. Det er den skønneste smagskombination med det søde fra gulerødderne, det salte fra fetaen, det friske fra citronskallen og prikken over i'et med den friske rosmarin.Gulerødderne skal bare skæres ud, marineres og i ovnen, så det er den nemmeste ret at lave!

Forberedelsestid: 10 min.
Tilberedningstid: 35 min.
I alt: 45 min. 

Nok til 4 personer som side

HVAD SKAL DU BRUGE:

  • 1, 5 kg gulerødder

  • 2 spsk olivenolie

  • 1-2 tsk honning

  • 1,5 tsk salt

  • 100 g feta

  • Skal af 1/2 - 1 citron

  • Frisk rosmarin

  • Denne ramsløgssalt ELLER alm. flagesalt

HVORDAN LAVER DU DEM:

  1. Skær gulerødderne ud på langs og vend dem i olie, honning og salt.

  2. Bag dem i 35 min. ved 220 graders varmluft.

  3. Lad dem køle af en smule og top så med feta, revet citronskal, lidt ramsløgsalt eller flagesalt og frisk rosmarin.

  4. Et voilá! Velbekommen!

Forrige
Forrige

Bowl med bagte rodfrugter, feta, granatæble & hasselnødder

Næste
Næste

Grønkål med bagt græskar, feta, avocado & ingefærdressing