Grønkål med bagt græskar, feta, avocado & ingefærdressing

Den her salat er en rigtig efterårsklassiker! Grønkål, bagt græskar og feta. Jeg har bestemt ikke opfundet den dybe tallerken med denne opskrift, men det ændrer ikke på, at den smager så vidunderligt!

Forberedelsestid: 10 min.
Tilberedningstid: 20 min.
I alt: 30 min.

Nok til 4 personer

HVAD SKAL DU BRUGE:

SALAT

  • 400-500 g hokkaidogræskar

  • 200 g grønkål

  • 80 g feta

  • 1 avocado

  • 1 spsk solsikkekerner

  • 1 spsk sesamfrø

  • Lidt olivenolie

  • Lidt salt

DRESSING

  • 1 tsk dijonsennep

  • 1 tsk honning

  • 10 g fintrevet ingefær

  • 1 spsk olivenolie

  • 1 spsk æblevineddike

  • Salt

  • Peber

HVORDAN LAVER DU DEN:

  1. Skær græskaret ud i mindre stykker, vend dem i lidt olivenolie og lidt salt og bag dem ved 220 graders varmluft i 18-20 min.

  2. Rist imellemtiden solsikkekerner og sesamfrø på en tør pande og lad dem efterfølgende køle af.

  3. Lav dressingen ved at blande alle ingredienserne sammen.

  4. Maser dressingen godt ind i grøntkålen og anret så salaten med grønkål, bagt græskar, smuldret feta, avocado og de ristede kerner på toppen.

Forrige
Forrige

Honningbagte gulerødder med feta, citronskal & rosmarin

Næste
Næste

Falafelbowl med ovnbagt tilbehør & gylden ingefærdressing