Grønkål med bagt græskar, feta, avocado & ingefærdressing
Den her salat er en rigtig efterårsklassiker! Grønkål, bagt græskar og feta. Jeg har bestemt ikke opfundet den dybe tallerken med denne opskrift, men det ændrer ikke på, at den smager så vidunderligt!
Forberedelsestid: 10 min.
Tilberedningstid: 20 min.
I alt: 30 min.
Nok til 4 personer
HVAD SKAL DU BRUGE:
SALAT
400-500 g hokkaidogræskar
200 g grønkål
80 g feta
1 avocado
1 spsk solsikkekerner
1 spsk sesamfrø
Lidt olivenolie
Lidt salt
DRESSING
1 tsk dijonsennep
1 tsk honning
10 g fintrevet ingefær
1 spsk olivenolie
1 spsk æblevineddike
Salt
Peber
HVORDAN LAVER DU DEN:
Skær græskaret ud i mindre stykker, vend dem i lidt olivenolie og lidt salt og bag dem ved 220 graders varmluft i 18-20 min.
Rist imellemtiden solsikkekerner og sesamfrø på en tør pande og lad dem efterfølgende køle af.
Lav dressingen ved at blande alle ingredienserne sammen.
Maser dressingen godt ind i grøntkålen og anret så salaten med grønkål, bagt græskar, smuldret feta, avocado og de ristede kerner på toppen.