Halloumibowl med rødbedehummus & sød kartoffel

Er der noget jeg elsker, så er det sund mad, der er nem og hurtig at lave. Mange gange handler det om at være godt forberedt - både ved at fylde køleskabet med lækre ingredienserne, men også ved at tilberede nogle af disse i forvejen.Til den her sunde, lækre, mættende bowl kan du forberede alle ingredienserne i forvejen, så bowlen blot skal "samles" inden den skal spises.

Nok til 3-4 pers.

HVAD SKAL DU BRUGE:

  • 2,5 dl quinoa

  • 1 stor sød kartoffel

  • 250 g halloumi

  • 300 g pillede edamamebønner

  • 2 store håndfulde grønkål

  • Rødbedehummus - se opskrift her

  • 2 spsk solsikkekerner

  • 2 spsk sesamfrø

  • Sumak til drys (valgfrit)

HVORDAN LAVER DU DEN:

  1. Forvarm din ovn på 200 graders varmluft.

  2. Skær den søde kartoffel ud i store både, vend dem i lidt salt og olie og bag dem i 25-30 min ved 200 graders varmluft.OBS! Hvis du laver rødbedehummussen samtidig, kan du også bage rødbederne nu - se opskrift.

  3. Kog i mellemtiden quinoaen. Hvis edamamebønnerne er taget op fra frost, kan du nemt hælde lidt kogene vand over dem.

  4. Rist solsikkekerner og sesamfrø på en tør pande indtil de bliver let gyldne.

  5. Steg derefter halloumien i lidt olie.

  6. Skyl grønkålen grundigt og maser så lidt olivenolie og æblevineddike ind i det med fingrerne for at tilføre lidt smag.

  7. Alle ingredienserne kan opbevares i køleskabet i tupperwares - så hvad end du laver dem klar lige inden de skal spises eller du forbereder til et senere tidspunkt, så lav en ekstra stor portion, så har du altid et lækkert måltid lige til at samle!

Forrige
Forrige

Salat med bagt spidskål, sød kartoffel, quinoa & rosmarin

Næste
Næste

Salat med quinoa, bagte edamame bønner & avocado