Salat med quinoa, bagte edamame bønner & avocado
Det er efterhånden tydeligt, at jeg elsker salater - særligt salater, der mætter! Den her salat med quinoa, perlespelt, bagte edamame bønner og avocado er en ny favorit hjemme hos os. Den er så dejlig nem at lave, smager fantastisk og mætter dejligt. Spis den enten alene eller som tilbehør til lækre veggiedeller.
Nok til 3-4 personer
HVAD SKAL DU BRUGE:
100 g quinoa
100 g perlespelt
200 g edamame bønner fra frost
1/2 avocado
50 g feldsalat
DRESSING
1 spsk oliveolie
3/4 spsk æblevineddike / hvidvinseddike
1 tsk dijon sennep
1 tsk honning
Lidt salt
Lidt peber
Et squish citron
HVORDAN LAVER DU DEN:
Forvarm din ovn på 220 grader varmluft.
Vend edamame bønnerne i en lille smule olie og salt og bag dem i 20-25 min. De må godt få lidt farve.
Kog quinoa og perlespelt sammen i en gryde i 15-20 min. De må ikke blive for grødet, så hold øje med dem undervejs.
Når de er færdige, skyl dem da i koldt vandt, så de ikke klistrer.
Vend det hele sammen med dressingen bortset fra avocadoen - put den på til sidst og velbekomme!