Salat med grillede nektariner, grønne bønner, mozzarella, estragon & ristede cashew

OKAY det her er officielt blevet en af mine yndlingssalater! Den smager bare fantastisk af sommer - den perfekte sommersalat med grillede nektariner og grønne bønner, mozzarella, frisk estragon og ristede cashewnødder. Det er bare en blanding af alt det lækreste! Pst! Du kan sagtens lave den uden en grill - du kan bare stege nektarinerne og de grønne bønner på panden. Et tip er at bruge nektariner, der ikke er alt for bløde, så de stadig har lidt bid efter du har grillet eller stegt dem.

Forberedelsestid: 10 min.
Tilberedningstid: 25-30 min.
I alt: 35-40 min.

Nok til 3-4 pers. som side

HVAD SKAL DU BRUGE:

  • 5-6 nektariner

  • 3 håndfulde grønne bønner (enten fra frost eller friske)

  • 1 bøfmozzarella ell. burrata

  • Frisk estragon

  • Olivenolie

  • 1 håndfuld cashewnødder

  • Salt

  • Peber

HVORDAN LAVER DU DEN:

  1. Halver nektarinerne, fjern stenene og skær dem i både.

  2. Vend bådene og bønnerne i olivenolie og grill dem på grillen til de får god farve - men pas på, at nektarinerne ikke bliver for “smattede”. De skal stadig have bid i. Har du ikke en grill, kan du også stege både og bønner på panden.

  3. Rist i mellemtiden cashewnødderne på en tør pande til bliver gyldne.

  4. Saml så salaten på et fad med bønner, nektariner, bøfmozzarella eller burrata, frisk estragon, cashewnødder, olivenolie, salt og peber.

  5. Velbekomme!

Forrige
Forrige

Grillet spidskål med parmesan, ristede mandler og mynte

Næste
Næste

Salat med aubergine, edamamebønner, feta og mynte