Salat med aubergine, edamamebønner, feta og mynte

Som I nok ved elsker jeg mættende salater fyldt med smag og konsistens. Til dét, gør denne her salat med aubergine, edamamebønner, feta & mynte sig rigtig godt! Den er både rig på smagsnuancer og konsistenser og så tager den kun 30 min. at lave. Spis den eventuelt på siden af dine grillede grøntsager eller nogle lækre veggiedeller.

Forberedelsestid: 5 min.
Tilberedningstid: 25 min.
I alt: 30 min.

Nok til 4 pers. som side

HVAD SKAL DU BRUGE:

  • 1 aubergine

  • 150 g perlespelt

  • 100 g feta

  • 200 g edamamebønner fra frost

  • 1 håndfuld frisk mynte

  • Olivenolie

  • 2 spsk æblevineddike

  • Salt

  • Peber

HVORDAN LAVER DU DEN:

  1. Forvarm din ovn på 200 graders varmluft.

  2. Skær auberginen ud i skiver af 1 cm.

  3. Vend så aubergine og edamamebønner i olivenolie og salt og bag det ved 200 grader i 20-25 min.

  4. Kog perlespelten i mellemtiden (efter anvisning på pakken) og skyl den efterfølgende i koldt vand.

  5. Saml til sidst salaten ved at vende aubergine, edamamebønner, feta, olivenolie, æblevineddike, salt og peber sammen og top af med frisk mynte. Velbekomme!

Forrige
Forrige

Salat med grillede nektariner, grønne bønner, mozzarella, estragon & ristede cashew

Næste
Næste

Salat med tomat, stegt squash, halloumi, dadler & lime