Sukkerfrit bananbrød med chokoladecreme

Jeg spiser virkelig tit bananbrød - både fordi det smager godt, men også fordi det kan smækkes sammen lynhurtigt og er et velsmagende sundt alternativ til noget sødt.Til denne opskrift har jeg lavet en virkelig lækker, blød chokoladecreme, for lige at give det et ekstra pift. Prøv det!

Nok til 8 stk.

HVAD SKAL DU BRUGE:

DEJ

  • 4 meget modne bananer

  • 4 dl havregryn

  • 1 spsk plantesmør

  • 1 spsk honning

  • 2 æg

CHOKOLADECREME

  • 100 g chokolade

  • 1,5 dl soyafløde

PYNT

  • Frysetørrede hindbær

  • Frisk mynte

HVORDAN LAVER DU DEN:

  1. Forvarm din ovn på 190 graders varmluft.

  2. Blend alle ingredienserne sammen til dejen.

  3. Hæld dejen i en rugbrødsform og bag kagen i 45 min ved 190 graders varmluft. Lad den efterfølgende køle helt af.

  4. Lav i mellemtiden chokoladecremen. Hak chokoladen groft.Varm fløden op til lige under kogepunktet og hæld så chokoladen i.

  5. Rør det godt ud og put så film over helt nede, så det rører cremen.

  6. Stil cremen på køl og lad den køle helt af.

  7. Når kagen er kølet af, pisk da chokoladecremen cremet og luftig og smør den på.

  8. Top af med frysetørrede hindbær og mynte.

  9. Velbekomme!

Forrige
Forrige

Galette med nektariner, vanilje & honning

Næste
Næste

Sunde romkugler med kammerjunker