Nem hjemmelavet citronolie
Jeg ELSKER (!!!) citron og putter gerne citron af en eller anden art på og i alt mad jeg laver. Derfor har jeg selvfølgelig også lavet en citronolie, der smager fuldstændig fantastisk! Citronolien er virkelig nem at lave og kan holde sig længe i køleskabet - så prøv den af med det samme.
Den smager virkelig vidunderligt og går til stort set alt. Jeg glæder mig til at høre hvad I synes!
Forberedelsestid: 5 min.
Tilberedningstid: 10 min.
I alt: 15 min.
Nok til 1 stor portion
HVAD SKAL DU BRUGE:
4 dl raps- eller olivenolie
Skal af 4 citroner
HVORDAN LAVER DU DEN:
Put citronskallen op i en lille gryde sammen med olien.
Varm det op til omkring 40 grader og hæld det så over i et skoldet glas eller en lignende beholder, der kan tåle høj varme.
Lad det stå og trække på køkkenbordet nogle timer og stil det så i køleskabet.
Lad det stå i køleskabet i 5 dages inden du bruger den, så olien rigtig kan trække smag fra citronerne.