Nemme syltede rødløg på under 20 min.

Syltede rødløg er virkelig et must for mig at have i køleskabet. Det smager sindssygt lækkert og kan virkelig pifte mange retter op; i burgere, wraps, pitabrød, på avokadomadder, i salater (især hvis der også er feta i - kongekombination) osv.Det bedste er, at de er virkelig nemme at lave og så tager det ikke mere end 20 min. at lave.

Giver 1 stort glas

HVAD SKAL DU BRUGE:

  • 4 rødløg

  • 1 spsk rørsukker

  • 1 spsk peberkorn

  • 1 spsk fennikelfrø (valgfrit)

  • 5 laurbærblade

  • 3 dl æblevineddike (vigtigt med æblevineddike for en lidt sødere variant, med en rundere smag)

  • 3 dl vand

HVORDAN LAVER DU DEM: 

  1. Skær rødløgene ud i skiver (ikke alt for tykke) og put dem ned i en glasbeholder sammen med laurbærbladene.

  2. Kog vand, æblevineddike, rørsukker, peberkorn og fennikelfrø op og hæld det overrødløgene i glasbeholderne, så snart det koger.

  3. Lad det så stå at trække i 10-15 min., men gerne så lang tid som muligt. Det kan sagtens holde sig i køleskabet i 3-4 uger, det eneste kan være, at de taber lidt af den smukke lyserøde farve, men de kan sagtens spises.

Forrige
Forrige

Fetacreme med honning, timian & bagte peberfrugter

Næste
Næste

Den mest cremede rødbedehummus