Fetacreme med honning, timian & bagte peberfrugter
Inspirationen til fetacremen med honning og timian kom fra et menukort et sted jeg spiste i Portugal i sommers. Efter i par forsøg, sidder den lige i skabet og smager fuldstændig vidunderligt. Du kan nøjes med bare at servere fetacremen alene eller med de bagte peberfrugter ovenpå.
Giver 1 god portion
HVAD SKAL DU BRUGE:
150 g feta
4 spsk græsk yoghurt evt. plantebaseret
1 tsk honning
1,5 tsk tørret eller frisk timian
Salt
Peber
3 snackpeberfrugter
Frisk persille
HVORDAN LAVER DU DEN:
Forvarm din ovn på 220 graders varmluft.
Skær snackpeberfrugterne ud og vend dem i lidt olivenolie. Bag dem i 20 min. til de begynder at få lidt farve.
Mas fetaen med en gaffel i en skål og tilsæt græsk yoghurt og honning. OBS! Hvis du bruger en plantebaseret græsk yoghurt, kan det være du skal udelade honningen, da de til tider kan være lidt "søde" - men prøv dig frem!
Tilsæt derefter timian, salt og peber og smag til.
Server med de bagte peberfrugter på toppen og drys lidt frisk persille på! MHM!