Haydari dip med bagte peberfrugter & feta

Jeg har lavet en forsimplet udgave af den tyrkiske haydari dip, der originalt er lavet på yoghurt.Den er perfekt som dip til grøntsagsstænger, til veggiedeller, i din wrap eller sågar på din salat - den passer til stort set det meste!

Giver 1 stor portion

HVAD SKAL DU BRUGE:

  • 4 røde snackpeber (mellem/store)

  • 200 g puck feta (den blå firkantede)

  • Et nip chiliflager

  • Et squish citron

  • Et par drys sort peber

HVORDAN LAVER DU DET:

  1. Forvarm din ovn på 220 graders varmluft.

  2. Halver de røde snackpeberfrugter, drys dem med lidt olivenolie og salt og bag dem i 25 min - skindet må gerne blive lidt sort nogle steder.

  3. Blend dem så med de resterende ingredienser. Smag eventuelt til med salt og citron.

  4. Velbekommen!

Forrige
Forrige

Den mest cremede rødbedehummus

Næste
Næste

Nem, billig, cremet peanutbutter med kun 1 ingrediens