Soft tacos med halloumi, avocado, koriander og mangochilidressing

Prøv de her lækre soft tacos med halloumi, avocado, koriander og en forfriskende mangochilidressing. De her soft tacos kombinerer friskhed, varme, krydderi og cremet fylde og er perfekte til en hurtig frokost eller en hyggelig middag.

De pandestegte soft tacos er perfekte til at pakke fyldet og holde alle smage og konsistenser samlet. Den pandestegte eller grillede halloumi giver en dejlig, salt og sej tekstur, der tilføjer både smag og fylde. Cremet avocado udgør både basen den skønne guacamole, men tilsættes også alene og tilføjer på begge måder en luksuriøs fylde og mild smag, som balancerer de mere intense ingredienser rigtig godt. Friske koriander giver en aromatisk, citrusagtig smag, der løfter retten. Mangochilidressingen er en blanding af sød og krydret mango og chili, som tilføjer et lækkert spark og kompleksitet til tacosene.

De her soft tacos med halloumi, avocado, koriander og mangochilidressing er perfekte til både hverdag og weekenden. De er nemme at lave og kan nemt skaleres op til flere mennesker. De er en fantastisk måde at nyde en kombination af friskhed, cremet fylde og en let krydret smag. Jeg håber, I nyder dem!

Jeg har samlet opmærksomhedspunkter under opskriften, som kan være handy at kende til inden du går i gang.

Husk, at jeg poster mange af mine opskrifter i videoformat på min Instagram. Det kan tit være behjælpeligt, at se opskriften blive lavet i en video.

Forberedelsestid: 10 min.
Tilberedningstid: 15-20 min.
I alt:
 25-30 min.

Nok til 4 pers.

HVAD SKAL DU BRUGE:

  • 16 små soft tacos eller 8 store

GUACAMOLE

  • 4 avocado

  • 1/2 bundt koriander

  • 1 fed hvidløg

  • 1/2-1 rød chili

  • Saft af 1 lime 

  • Salt og peber 

MANGOCHILIDRESSING

  • 1 mango

  • 1 rød chili

  • 1 grøn chili

  • Saft af 1-2 lime

FYLD

  • 500 g halloumi

  • 1 avocado

  • 1/2 spidskål

  • Koriander 

  • 4 lime

HVORDAN LAVER DU DEM:

  1. Blend ingredienserne sammen til henholdsvis guacamolen og mangochilidressingen og smag begge dele til. Tilsæt chilierne lidt ad gangen alt afhængig af styrke.

  2. Skær spidskålen fint ud og vend det i lidt limesaft. Skær avocadoen til fyldet ud i skiver.

  3. Steg halloumien på en pande og dæk dem med sølvpapir så det holder sig varmt.

  4. Steg, på samme pande, de små soft tacos i lidt olie og dæk også dem til med sølvpapir så de ikke stivner. Det er vigtigt for smagen, at du steger dem og ikke bager dem.

  5. Spis så soft tacos med guacamole, kål, avocado, halloumi, mangochilidressing, koriander og lime. Velbekomme!

OPMÆRKSOMHEDSPUNKTER

SOFT TACOS Du kan enten købe de små soft tacos, men har supermarkedet ikke de små, kan du købe de store og stikke dem ud i mindre soft tacos.

FORBEREDELSE Komponenterne kan forberedes i forvejen og opbevares separat i køleskabet i op til 2 dage. Saml tacos lige før servering for den bedste smag og tekstur.

Forrige
Forrige

Scarpaccia med squash, løg, basilikum og parmesan

Næste
Næste

Bagt blomkål på bund af estragoncreme toppet med pistacienødder, citronskal og olivenolie