Nudelsalat med sprød & saftig tofu & marineret agurk
Okay, den her opskrift kommer til at ændre dit tofu-game! Selvom det måske lyder underligt med tofu i tomatsovs, så smager det himmelsk og marinaden giver den helt rigtige sprødhed samtidig med, at tofuen forbliver saftig og smagsrig.Nudelsalaten tager under 3o min. at lave, så den er perfekt til hverdagsaftener, hvor de hele gerne må gå lidt hurtigt!
Forberedelsestid: 15 min.
Tilberedningstid: 15 min.
I alt: 30 min.
Nok til 4 pers.
HVAD SKAL DU BRUGE:
400 g økologisk tofu rosso fra KoRo (husk at koden AMALIESIGRID giver dig 5% i rabat)
500 g nudler
1 pose feldsalat
1 avocado
2 lime
4 spsk sesamolie
2 spsk soya
AGURKER
4 skoleagurker
1 spsk risvineddike
1 spsk revet ingefær
Sorte sesamfrø
DRESSING
2 spsk sød chilisovs
1 spsk soya
1/2 spsk risvineddike
Saft af 1/2 lime
HVORDAN LAVER DU DET:
Sæt vandet til nudlerne til at koge
Steg tofuen i 4 spsk sesamolie og 2 spsk soya til det har en lækker crisp overflade
Skær skoleagurkerne ud i skiver og vend dem i risvineddike, ingefær og sesamfrø
Rør ingredienserne til dressingen sammen
Skær avocadoen ud i skiver
Skyld nudlerne i koldt vand når de er færdige og anret salaten; feldsalat, nudler, agurker, avocado, stegt tofu, dressing og evt. sesamfrø og tørrede chiliflager.
Velbekomme!
Annonce for KoRo