Nudelsalat med sprød & saftig tofu & marineret agurk

Okay, den her opskrift kommer til at ændre dit tofu-game! Selvom det måske lyder underligt med tofu i tomatsovs, så smager det himmelsk og marinaden giver den helt rigtige sprødhed samtidig med, at tofuen forbliver saftig og smagsrig.Nudelsalaten tager under 3o min. at lave, så den er perfekt til hverdagsaftener, hvor de hele gerne må gå lidt hurtigt!

Forberedelsestid: 15 min.
Tilberedningstid: 15 min.
I alt: 30 min. 

Nok til 4 pers.

HVAD SKAL DU BRUGE:

  • 400 g økologisk tofu rosso fra KoRo (husk at koden AMALIESIGRID giver dig 5% i rabat)

  • 500 g nudler

  • 1 pose feldsalat

  • 1 avocado

  • 2 lime

  • 4 spsk sesamolie

  • 2 spsk soya

AGURKER

  • 4 skoleagurker

  • 1 spsk risvineddike

  • 1 spsk revet ingefær

  • Sorte sesamfrø

DRESSING

  • 2 spsk sød chilisovs

  • 1 spsk soya

  • 1/2 spsk risvineddike

  • Saft af 1/2 lime

HVORDAN LAVER DU DET:

  1. Sæt vandet til nudlerne til at koge

  2. Steg tofuen i 4 spsk sesamolie og 2 spsk soya til det har en lækker crisp overflade

  3. Skær skoleagurkerne ud i skiver og vend dem i risvineddike, ingefær og sesamfrø

  4. Rør ingredienserne til dressingen sammen

  5. Skær avocadoen ud i skiver

  6. Skyld nudlerne i koldt vand når de er færdige og anret salaten; feldsalat, nudler, agurker, avocado, stegt tofu, dressing og evt. sesamfrø og tørrede chiliflager.

  7. Velbekomme!

Annonce for KoRo

Forrige
Forrige

Bagt aubergine med tomatsovs, fetacreme & frisk timian

Næste
Næste

Vegetarisk lasagne (kan laves glutenfri)