Stegte rispapirsruller med nem nudelsalat

Stegte rispapirsruller med nem og frisk nudelsalat?  Halleluja! Det smager så det synger! Fyldt med smag og perfekt blanding med det knasende, det stegte og det friske fra salaten! Mhmm!

Lav det sammen eller hver for sig - men LAV DET! Det smager simpelthen for godt til at lade vær og det er nemt at lave.

Forberedelsestid: 15-20 min.
Tilberedningstid: 20-25 min.
I alt: 35-45 min. 

Nok til 3-4 pers.

HVAD SKAL DU BRUGE:

FYLD

  • 4 gulerødder

  • 300 g champignon

  • 3 forårsløg

  • 3 fed hvidløg

  • 20 g ingefær

  • 200 g fast tofu

  • Soya 2 spsk

  • Sød chilisovs 1 spsk

  • Olie til stegning

NUDELSALAT

  • 125 g ægnudler

  • 1 rød snackpeber

  • 1 forårsløg

  • 2 gulerødder

  • 1/21 mango

  • 1/2 agurk

  • Koriander

  • Mynte

  • 1 håndfuld salte peanuts

DRESSING

  • 10 g ingefær

  • 2 spsk soya

  • Saft af 1/2 lime

  • 1 tsk sriracha

  • 1 spsk sød chilisovs

  • 1 tsk honning

PEANUTBUTTERDIP

  • 2 spsk peanutbutter

  • 4-6 spsk vand

  • 2 spsk limesaft

  • 1/2 spsk soya

ANDET

  • 1 pakke rispapir

HVORDAN LAVER DU DET:

  1. Lav fyldet først. Blend gulerødder, champignon, forårsløg, hvidløg, ingefær og tofu sammen til det har en fin tekstur. OBS. Du kan også hakke tofuen groft og tilsætte det efter for mere bid. 

  2. Steg det så på en pande og tilsæt soya og sød chilisovs (og tofuen, hvis du hakkede den groft). Lad det stege 5 minutters tid og sluk så for varmen.

  3. Forbered salaten imens fyldet køler lidt af. Skær rød peber og forårsløg fint ud. Fjern de "våde" kerner fra agurken og skær også den fint ud. Riv gulerødderne groft og skær mangoen ud.

  4. Put så fyldet i rispapiret (se videoen nedenfor) og steg dem på panden i olie.

  5. Kog samtidig nudlerne og skyl dem efterfølgende i koldt vand.

  6. Når alle forårsrullerne er stegt færdig laver du dressingen og dippen ved at røre de respektive ingredienser sammen.

  7. Vend så nudlerne i dressingen og tilsæt grøntsagerne, avocado, mynte, koriander og peanuts.

  8. Se hele fremgangsmåden i denne video. 

Forrige
Forrige

Rød curry med broccoli & tofu

Næste
Næste

Den hurtigste pasta arrabbiata med parmesan