Den hurtigste pasta arrabbiata med parmesan
Mangler du en lækker det-er-mandag-og-det-skal-bare-gå-stærkt-ret, så kan du roligt give dig i kast med den her pasta. Den tager kun så lang tid at lave, som det tager at koge pastaen, for sovsen er heldigvis bare lige til at varme op og hælde ud over.For at knytte et par ekstra ord til sovsen, så er den dejlig fyldig, cremet og helt tilpas stærk og krydret, som en arrabbiata skal være. Top den af med hvad end du ønsker - her har jeg brugt parmesan, salvie og olivenolie.I kan købe den her til sølle 26,25kr. og hvis I bruger koden AMALIESIGRID får i yderligere 5% i rabat.
Tilberedningstid: 2 min.
Forberedelsestid: 10 min.
I alt: 12 min.
Nok til 3-4 pers.
HVAD SKAL DU BRUGE:
500 g rigatoni pasta
Parmesanost
Salvieblade
Olivenolie
Flagesalt
HVORDAN LAVER DU DET:
Kog pastaen i rigeligt med saltet vand efter anvisningen på pakken.
Varm i mellemtiden tomatsovsen op i en seperat gryde.
Hæld vandet fra pastaen når det er færdig med at koge og vend så pastaen i tomatsovsen.
Top af med hakkede salvieblade, parmesanost, olivenolie og lidt flagesalt.
Annonce