Saftige, lækre vegetariske burgere
Noget jeg godt kan savne ved at spise kød, er en rigtig lækker og smagsfuld burger. Jeg synes det er virkelig svært at finde vegetariske og veganske alternativer til burgere, som er smagsrige. Derfor tænkte jeg, at jeg ville prøve de her veganske burger patties fra KoRo - og de overrasker virkelig. Smagen er fantastisk og konsistensen er også lækker - den prøver ikke at være kød, men derimod et lækkert alternativ!Denne variant har jeg lavet med en skøn salsa, en avocadocreme, syltede rødløg, ost og karse. En virkelig skøn kombination, som kan smækkes sammen på under 30 min.Prøv pattiesne her! Husk at brug koden AMALIESIGRID så får du 5% på dit køb.
Forberedelsestid: 14 min. (købte rødløg) 34 min. (hjemmelavede)
Tilberedningstid: 6 min.
I alt: 20-40 min.
Nok til 4 burgere
HVAD SKAL DU BRUGE:
FYLD
1-2 hjertesalat
Syltede rødløg evt. disse (kan laves på 20 min.)
4 veganske bruger patties fra KoRo
4 skiver ost (valgfrit, men lækkert!)
4 brioche burgerboller
Karse
SALSA
2 spsk jalapeños
12 "halve" soltørrede tomater
5-6 tsk tomatpure
AVOCADOCREME
2 avocadoer
Saft af 1/2-1 lime
Salt
Peber
HVORDAN LAVER DU DEM:
Laver du rødløgene selv, så start med at lav dem.
Lav så salsaen ved at blende ingredienserne sammen. Smag den til.
Lav avocadocremen ved at mose/blende avocadoerne med lime, salt og peber. Smag den til.
Steg pattisene i olie på en pande til de får en sprød overflade (3-4 min. på hver side) og bag briochebollerne efter anvisning på pakken.
Spis så burgerne med bladene fra hjertesalaten, karse, salsaen, avocadocremen, ost og syltede rødløg.
ANNONCE