Rød curry med broccoli & tofu

Cremet rød curry med tofu & broccoli - og så på under 30 min.! Dét er lækkert!Endnu engang må jeg slå et slag for KoRos lækre produkter. Til den her nemme og velsmagende curry har jeg brugt deres karrypasta og deres kokosmælk. Karrypastaen smager vidunderligt og kommer i et stort glas, så man har til lang tid - det er fedt! Og deres kokosmælk... det er nok den bedste jeg har smagt. Den er så afstemt i smagen og har den lækreste og mest cremede konsistens. Den bliver på ingen måde vandet og tilfører retten en lækker mundfylde!

Annonce for KoRo

Forberedelsestid: 5 min.
Tilberedningstid: 20-25 min.
I alt: 25-30 min.

Nok til 3-4 pers.

HVAD SKAL DU BRUGE:

  • 200 g tofu

  • 1 broccolihoved

  • 4 fed hvidløg

  • 30 g ingefær

  • 2 tsk rød currypaste fra KoRo

  • 1 dåse kokosmælk fra KoRo

  • 1 spsk soya

  • 1 spsk limesaft

ANDET

  • 300 g løse ris

  • Sort sesam

  • Koriander

  • 2 lime

HVORDAN LAVER DU DEN:

  1. Skær tofuen ud i store tern og skær brocollien ud i små buketter (HUSK stilken og skær den ud i tynde skiver!)

  2. Pres hvidløget og riv ingefæren fint og steg det sammen i sesamolie. Tilsæt så currypaste fra KoRo.

  3. Tilsæt så tofu og lad det stege et par minutter. Derefter tilsættes broccoli, soya og limesaft.

  4. Sæt de løse ris til at koge nu (15 min.).

  5. Hæld så kokosmælken fra KoRo på panden. Lad det koge op et par minutter og skru så ned for varmen, så de kan stå og "koge lidt ind", indtil risene bliver færdige.

  6. Server med lime, koriander og evt. sorte sesam. MUMS!

Forrige
Forrige

Vegetarisk lasagne (kan laves glutenfri)

Næste
Næste

Stegte rispapirsruller med nem nudelsalat