Toast med grillet grønt, mozzarella & urtedressing

Nogle gange (ofte!) er simpelt = bedre! Det gælder så sandelig også for denne toast med ovn-grillede grøntsager, bøfmozzarella & urtedressing. MHM hvor smager den godt og den er så nem at lave! Ps. du behøver ikke en toaster for at lave disse lækre toasts!

Hjemmelavet brød (se opskrift her)
Forberedelsestid: 30 min. + min. 6 t. hævetid
Tilberedningstid: 40 min.
I alt: 1 t. og 10 min. + min. 6 t. hævetid

Købt brød
Forberedelsestid: 10 min.
Tilberedningstid: 20 min.
I alt: 30 min.

Nok til 4 toasts

HVAD SKAL DU BRUGE:

FYLD

  • 1 stort surdejsbrød (eller andet godt brød)

  • 2 squash

  • 1 aubergine

  • 2 røde peberfrugter

  • 2 bøfmozzarella

  • Olivenolie

  • Salt

  • Peber

  • Evt. smør

DRESSING

  • 200 g laktosefri fraiche

  • 2 tsk dijonsennep

  • 1/2 bundt hakket dild

  • 1/2 bundt hakke persille

  • Salt

  • Peber

HVORDAN LAVER DU DEM:

  1. Forvarm din ovn på grill-funktion eller 220 graders varmluft.

  2. Skær squash og aubergine ud i skiver af ca. 0,5 cm tykkelse. Skær peberfrugterne ud i 4 kvarte.

  3. Vend alle tre ting i olivenolie, salt og peber og bag ved grill-funktion eller 220 graders varmluft i 15-20 min. Vend dem halvvejs og vent så til overfalden på grøntsagerne er blevet lækkert brændte.

  4. Lav dressingen i mellemtiden ved at blande alle ingredienserne sammen. Smag til med salt og peber.

  5. Skær mozzarellaerne ud i skiver.

  6. Hvis du har en toaster, så skær brødet ud i skiver, pensl med lidt smør eller olie på ydersiden af skiverne, put ost og grillede grøntsager ind i og toast. Put dressing i til sidst.

  7. Hvis du ikke har en toaster, så skær brødet ud i skiver, steg skiverne på begge sider på en pande i lidt olivenolie og put så ost, grillede grøntsager og dressing ind mellem de to skiver.

  8. Velbekomme!

Forrige
Forrige

Pitabrød med squashdeller, kikærter, syltede hvidløg & auberginecreme

Næste
Næste

Saftig knoldselleribøf med let & virkelig smagsfuld flødesovs