Spaghetti med smagsfuld & cremet tomatsovs & mozzarella

Der er ikke noget bedre en lækker mad, der er hurtigt og nemt at lave! Så skulle det lige være mad, der også mindsker madspild! Den her pastaret smager virkelig lækkert og kan laves ud af hvilke som helst grøntsager du måtte have liggende nederst i grøntsagsskuffen, men bliv endelig inspireret af nedenstående opskrift!Opskriften er tilmed virkelig nem at lave, for du skal ikke foretage dig så meget andet end at skære dine grøntsager ud og koge spaghettien! Lyder det som noget for dig?

Forberedelsestid: 5 min.
Tilberedningstid: 30 min.
I alt: 35 min.

Nok til 3-4 pers.

HVAD SKAL DU BRUGE:

TOMATSOVS

  • 1 squash

  • 1/2 aubergine

  • 1 stort rødløg

  • 4 fed hvidløg

  • 1/4 spidskål

  • 1 forårsløg

  • 1/2 chili

  • 1 dåse hakkede tomater

  • 1 spsk tomatpure

  • 1 spsk balsamicoeddike

  • 1 tsk honning

  • 1 lille glas kapers

  • 1 bøf mozzarella

  • 2 tsk salt

  • 2 tsk peber

  • 1 tsk oregano

  • Olivenolie

ANDET

  • 400 g spaghetti

HVORDAN LAVER DU DEN:

  1. Forvarm din ovn på 200 graders varmluft.

  2. Skær squash, aubergine, spidskål, løg, forårsløg, chili og hvidløg ud groft.

  3. Vend det i olivenolie, salt, peber og oregano samme med halvdelen af kapersne.

  4. Bag det ved 200 graders varmluft i 20 min.

  5. Tag grøntsagerne ud, men lad ovnen kører. Lad grøntsagerne køle af et par minutter og blend det så med tomatpure, hakkede tomater, balsamicoeddike og honning.

  6. Hæld i mellemtiden resten af kapersne på en bageplade og bag dem ved 200 graders varmluft i 5-6 min.

  7. Varm sovsen op under låg ved lav varme.

  8. Kog spaghettien et par minutter mindre end anbefalet på indpakningen.

  9. Vend spaghettien i sovsen, varm det godt igennem og server så med mozzarella, olivenolie, salt og de bagte kapers.

  10. Velbekomme!

Forrige
Forrige

Burger med marineret tofu, avocado, chilimayo & koriander

Næste
Næste

Vegetarisk fish n’ chips