Fyldte søde kartofler med kikærter, grøn chili & yoghurtdressing
Åh de her fyldte søde kartofler er en gammel klassiker for mig. Jeg lavede dem SÅ tit for et par år siden. De mætter virkelig dejligt og kombinationen af de søde kartofler, den lidt skarpe chili og friske yoghurtdressing smager virkelig skønt!For opskrift kan du enten se videoen nederst på siden eller læse nedenfor.
Nok til 4 personer
HVAD SKAL DU BRUGE:
3 mellemstore søde kartofler
1 dåse kikærter
1 forårsløg (1/2 i fyldet og 1/2 til pynt)
1 grøn chili (1/2 til fyldet, 1 tsk til dressingen og resten til pynt)
Citronskal af 1/2 citron
DRESSING
4 spsk yoghurt
1 tsk lys tahin
Lidt peber
1,5 tsk citronsaft
1 tsk hakket grøn chili
1 tsk dijon sennep
Riv frisk citronskal ud over og drys med peber
HVORDAN LAVER DU DEM:
Forvarm din ovn på 220 graders varmluft.
Placer 6 halve søde kartofler og 1 dåse kikærter på en bagepladeDrys med salt, peber og olivenolie.
Vend det godt sammen og bag det ved 220°C varmluft i 15-20 min.
Skrab derefter fyldet ud, men lad der være 1 cm rundt i kanten.Mos fyldet og tilsæt så 1/2 hakket forårsløg og 1/2 hakketgrøn chili.Tilsæt til sidst kikærterne og bland det hele godt sammen
Put fyld i de halve søde kartofler og pynt med yoghurtdressing, forårsløg, grøn chili, revet citronskal og peber.