Squashdeller, edamamebønner og oliven på bund af estragon- og ricottacreme

Squashdeller med salvie og feta, serveret med bagte edamamebønner og oliven, frisk ruccula og en lækker ricottacreme med ricotta og estragonmayo. Denne ret er ikke blot enkel og lækker, men også en sand hyldest overfloden af friske råvarer. Forestil dig duften af nyskåret salvie og den cremede duft af fetaost, der smelter sammen med den milde og delikate smag af squash. Dette kombineret med bagte edamamebønner, der er sprøde og fyldt med smag, med sødmefulde oliven og friske ruccola. Et sandt kompliment til squashdellernes fyldige smag på en unik måde.

Ricottacremen med ricotta og estragonmayo tilføjer en luksuriøs og fyldig dimension til retten. Denne luksuriøse creme har en fløjsblød konsistens og en forførende smag. Den cremede ricotta blandes med estragonmayo, der tilføjer et subtilt strejf af aromatisk friskhed. Når du spreder denne ricottacreme på dine squashdeller, vil du opleve, hvordan den forvandler smagsoplevelsen til en hel ny dimension af fyldighed og kompleksitet.

Opskriften på squashdeller med salvie og feta, serveret med en salat af bagte edamamebønner, oliven og en ricottacreme med ricotta og estragonmayo, er en vidunderlig ret. Lad dig forføre af de rige smagsnuancer, de harmoniske teksturer og den æstetiske præsentation. Del denne kulinariske rejse med dem, du elsker, og lad smag og glæde fylde jeres sind og hjerter. Bon appétit!

Forberedelsestid: 10-15 min.
Tilberedningstid: 25-30 min.
I alt: 40-50 min.

Nok til 4 pers.

HVAD SKAL DU BRUGE:

SQUASHDELLER

  • 2 squash

  • 2 spsk ricotta

  • 2-3 spsk feta

  • 2 spsk konfiteret hvidløg

  • 3 spsk gærflager

  • 8-10 salvieblade

  • 4 dl havregryn

  • Skal + saft af 1 lime

  • Salt og peber

RICOTTACREME

  • 125 g ricotta

  • 2 spsk estragonmayo*

ANDET

  • 400 g edamamebønner

  • 200 g grønne oliven

  • 75 g ruccola

HVORDAN LAVER DU DET:

  1. Riv squash groft, skær salviebladene groft og bland det sammen med resten af ingredienserne. Stil blandingen på køl i 5-10 min. og steg så dellerne i olivenolie på en pande.

  2. Vend edamamebønner og oliven i lidt olivenolie og bag dem ved 200 graders varmluft i 15-20 min. til de bliver let brændte eller brug evt. en airfryer.

  3. Rør ricottaen sammen med estragonmayoen og server den enten på siden som en dip eller smør den ud på et serveringsfad og top af med frisk ruccola, edamambønner, oliven og squashdellerne.

  4. Velbekomme!

OPMÆRKSOMHEDSPUNKTER

ESTRAGONMAYO Du kan nemt lave din egen estragonmayo eller købe en færdiglavet. Alternativt kan du bruge 200 g ricotta, hak en håndfuld estragon fint og bland/blend i.

SERVERINGSFORSLAG Server enten squashdeller ovenpå ricottacremen sammen med ruccola og bagte edamamebønner og oliven eller bland ruccola sammen med edamamebønner og oliven som en salat og server ricottacremen som dip på siden af salaten og squashdellerne.

Forrige
Forrige

Pirogger med karameliserede løg og grøntsager

Næste
Næste

Grillet squash på bund af dildhummus med ristede nødder og krydderurter