Wraps med bagt græskar, avocado, feta & ingefærdressing

Wraps er en fantastisk spise, for man kan fylde dem med alle sine yndlingsingredienser! Og laver man nok af dem til aftensmad, er der også til en lækker og nem frokost dagen efter. Man kan selvfølgelig købe færdiglavede wraps, men jeg synes bare de hjemmelavede bliver dét lækrere – både i smag og konsistens.

De her wraps har jeg fyldt med en skøn efterårsklassiker, nemlig hokkaido græskaret (dette kan dog skiftes ud med sød kartoffel, hvis man ikke er så meget til græskar). Derudover er der avokado, feta, bagte sprøde kikærter, ruccola og en fantastisk ingefærdressing i.

Nok til 10 wraps

HVAD SKAL DU BRUGE:

WRAPS (10 stk.)

  • 1,5 dl blendede havregryn

  • 1 dl hvedemel

  • 1 tsk salt

  • Lidt sort peber

  • 3 æg

  • 3 dl plantemælk

KIKÆRTERNE

  • 1 dåse kikærter

  • 1 tsk karry

  • 1 tsk paprika

  • 1 tsk salt

  • Olivenolie

INGEFÆRDRESSING

  • 1,5 spsk revet ingefær

  • 1 tsk honning

  • 1 tsk æblevineddike

  • Saft af 1/2 citron

  • Salt

  • Peber

ANDET FYLD

  • 1/2 hokkaido græskar

  • 2 avokadoer

  • 75 g ruccola

  • Fetaost

HVORDAN LAVER DU DEM:

  1. Forvarm din ovn på 200 grader varmluft.

  2. Til at lave wraps’ne blander du havregryn, mel, salt og peber sammen i en skål. Derefter tilsætter du æg og mælk og rør eller pisker det godt sammen, så der ikke kommer klumper i dejen.

  3. Steg wraps’ne på en pande i olivenolie.

  4. Kikærterne vender du i lidt olivenolie, karry, paprika og salt og bager dem i 20-25 min. ved 200 grader varmluft. Det varierer meget fra ovn til ovn, så hold gerne øje med dem.

  5. Skær hokkaido græskaret ud i skriver af ca. 0,5 cm tykkelse, vend dem i lidt olivenolie, salt og peber og bag dem sammen med kikærterne i 25 min. ved 200 grader varmluft.

  6. Ingefærdressingen laver du ved at rive frisk ingefær og røre det sammen med honning, olivenolie, æblevineddike, citronsaft, salt og peber.

  7. Server wraps’ne med kikærterne, hokkaido græskaret, ruccola, avokado, fetaost og ingefærdressingen. Det er VIRKELIG lækkert.

Forrige
Forrige

Asiatiske wraps med sprød tofu & grønt

Næste
Næste

Toast med champignon, parmesan & frisk persille