Toast med champignon, parmesan & frisk persille

Den her toast er så vanvittig – kombinationen af smage er fantastisk og minder mig virkelig om at det simple tit er det bedste! MHM! Jeg fik inspirationen, da min kæreste og jeg var i Singapore og jeg kan huske at jeg tænkte, at det var noget af det lækreste jeg havde smagt i lang tid!

Nok til 1 pers.

HVAD SKAL DU BRUGE:

  • 1 skive surdejsbrød

  • 8 champignoner

  • 1/2 fed hvidløg

  • 1 tsk olivenolie

  • Creme fraiche (laktosefri)

  • Parmasanost

  • Frisk persille

  • Peber

HVORDAN LAVER DU DET:

  1. Skær champignonerne på langs og steg dem på en pande i olivenolie og hvidløg.

  2. Smør din brød med creme fraiche, put de stegte champignoner på, riv parmasanosten hen over og top den af med frisk persille og sort peber – dér har du altså en kombination fra himlen!

Forrige
Forrige

Wraps med bagt græskar, avocado, feta & ingefærdressing

Næste
Næste

Toast med ovnbagte tomater & hummus