Pandestegte wraps med blomkål, syltede rødløg, haydari dip og dild

Disse pandestegte wraps med blomkål, syltede rødløg, forfriskende haydari dip og frisk dild er en himmelsk kombination af saftig blomkål, sødt-syrlige syltede rødløg, cremet haydari dip og aromatisk dild.

Den saftige blomkål bliver skåret i små stykker og pandestegt til de er møre og gyldne. Den pandestegte blomkål giver en fantastisk bid og en dejlig smagsdimension til wrapsene.

De søde rødløg bliver syltet for at fremhæve deres naturlige sødme og samtidig tilføre en frisk syrlighed. De syltede rødløg giver wrapsene en lækker kontrast og et pikant twist.

For at tilføre en cremet og forfriskende dip, serveres wrapsene med en haydari dip. Haydari dippen er lavet af snackpeberfrugter, og lidt citronsaft, der giver en frisk og syrlig smag til retten.

Frisk dild bliver drysset over wrapsene for at tilføre en fortryllende aroma og en frisk smag. Dilden bidrager med sin let bitre nuance og giver en dejlig visuel præsentation.

Husk, at jeg poster mange af mine opskrifter i videoformat på min Instagram. Det kan tit være behjælpeligt, at se opskriften blive lavet i en video.

Hjemmelavede wraps

Forberedelsestid: 45 min.
Tilberedningstid: 45 min.
I alt: 1,5 t.

Færdiglavede wraps

Forberedelsestid: 20 min.
Tilberedningstid: 40 min.
I alt: 1 t.

Nok til 4 pers.

HVAD SKAL DU BRUGE:

DEJ

  • 8 dl hvedemel

  • 2 tsk salt

  • 6 spsk olivenolie

  • 2 dl vand

HAYDARI DIP

  • 4 røde snackpeberfrugter

  • 200 g feta

  • Lidt sort peber

  • Et squish citron

FYLD

  • 1 stort blomkål

  • Syltede rødløg

  • 2-3 hjertesalat

  • 1 bundt frisk dild

  • 4 tsk paprika

  • 3 tsk flagesalt

  • 3 dl olivenolie

HVORDAN LAVER DU DEM:

  1. Lav dejen først. Rør mel og salt sammen, tilsæt olivenolie og vand og rør det godt sammen til dejen bliver helt glat. Lad den hvile på køkkenbordet i 30 min. med et viskestykke over.

  2. Medmindre du har købt syltede rødløg, lav dem da nu.

  3. Klargør derefter fyldet. Skær blomkålen ud i små buketter og vend dem i paprika, salt og olivenolie i et ovnfast fad. Halver de røde snackpeberfrugter, fjern kernerne og gnid dem med lidt olivenolie. Bag begge dele i 25-30 min.

  4. Når de røde snackpeberfrugter er kølet lidt af, blender du dem med resten af ingredienserne til haydari dippen.

  5. Opdel dejen i 8-10 portioner. Drys lidt mel på bordet og på din kagerulle og rul dem så ud. Steg dem på en pande i en olivenolie.

  6. Spis dine wraps family style eller server dem færdigrullede.

Forrige
Forrige

Toast med karameliserede stegte rosenkål, hummus og hasselnødder

Næste
Næste

Toast med grillet grønt, mozzarella & urtedressing