Toast med grillet grønt, mozzarella & urtedressing
Nogle gange (ofte!) er simpelt = bedre! Det gælder så sandelig også for denne toast med ovn-grillede grøntsager, bøfmozzarella & urtedressing. MHM hvor smager den godt og den er så nem at lave! Ps. du behøver ikke en toaster for at lave disse lækre toasts!
Hjemmelavet brød (se opskrift her)
Forberedelsestid: 30 min. + min. 6 t. hævetid
Tilberedningstid: 40 min.
I alt: 1 t. og 10 min. + min. 6 t. hævetid
Købt brød
Forberedelsestid: 10 min.
Tilberedningstid: 20 min.
I alt: 30 min.
Nok til 4 toasts
HVAD SKAL DU BRUGE:
FYLD
1 stort surdejsbrød (eller andet godt brød)
2 squash
1 aubergine
2 røde peberfrugter
2 bøfmozzarella
Olivenolie
Salt
Peber
Evt. smør
DRESSING
200 g laktosefri fraiche
2 tsk dijonsennep
1/2 bundt hakket dild
1/2 bundt hakke persille
Salt
Peber
HVORDAN LAVER DU DEM:
Forvarm din ovn på grill-funktion eller 220 graders varmluft.
Skær squash og aubergine ud i skiver af ca. 0,5 cm tykkelse. Skær peberfrugterne ud i 4 kvarte.
Vend alle tre ting i olivenolie, salt og peber og bag ved grill-funktion eller 220 graders varmluft i 15-20 min. Vend dem halvvejs og vent så til overfalden på grøntsagerne er blevet lækkert brændte.
Lav dressingen i mellemtiden ved at blande alle ingredienserne sammen. Smag til med salt og peber.
Skær mozzarellaerne ud i skiver.
Hvis du har en toaster, så skær brødet ud i skiver, pensl med lidt smør eller olie på ydersiden af skiverne, put ost og grillede grøntsager ind i og toast. Put dressing i til sidst.
Hvis du ikke har en toaster, så skær brødet ud i skiver, steg skiverne på begge sider på en pande i lidt olivenolie og put så ost, grillede grøntsager og dressing ind mellem de to skiver.
Velbekomme!