Nem & lækker rødkål til julen

Der er intet som en god omgang rødkål, det er klart et obligatorisk element på julebordet! Jeg elsker det SÅ meget og den rødkål min mormor og morfar laver er bare den allerbedste!Jeg har forsøgt at efterligne deres take på den og jeg er faktisk blevet virkelig glad over resultatet til trods for, at den ikke smager heeelt ligesom deres. Jeg synes virkelig du skal prøve den af!

Forberedelsestid: 5 min.
Tilberedningstid: 30 min.
I alt: 35 min. 

Nok til 4-6 personer

HVAD SKAL DU BRUGE:

  • 500 g rødkål

  • 3 spsk smør

  • 6-7 laurbærblade

  • 1/2 tsk stødt kanel

  • 4 tsk honning

  • 0,5 dl vineddike

  • Saft af 1 appelsin

  • 2 tsk salt

  • Peber

HVORDAN LAVER DU DEN:

  1. Skær rødkålen ud - ikke alt for groft.

  2. Steg rødkålen i smørret et par minutter under hyppig omrøring.

  3. Tilsæt så laurbærbladene, kanel, honning, vineddike, appelsin, salt og peber.

  4. Lad det hurtigt koge op, men skru så helt ned for varmen, sæt låg på og lad det simre i 30 minutters tid.

  5. Smag til med honning, salt og peber.

  6. Velbekomme!

Forrige
Forrige

Rocky road med abrikoser, riskiks & cashewnødder

Næste
Næste

Julesalat med bagt rødbede, feta & granatæble