Gnocchi med hvidløg, salvie, græskar og aubergine

Nem, smagfuld og smuk opskrift på gnocchi stegt i salvie, olivenolie og hvidløg, serveret med bagt hokkaidogræskar og aubergine. Denne ret er så nem at lave, den er klar på en halv time og så byder den på en skøn harmoni mellem de bløde, men sprøde gnocchi, den duftende salvie og saftig græskar og aubergine.

Gnocchi er stegt til perfektion i en kombination af salvie, olivenolie og hvidløg, der skaber en dybde af smag.

Den delikate kombination af salvie, olivenolie og hvidløg omslutter gnocchiene i en lækker sauce, mens græskar og aubergine tilføjer en naturlig sødme og fyldig karakter.

Hokkaidogræskar og aubergine, bagt til møre perfektion, tilføjer en saftig og fyldig dimension til retten. Græskarets sødme og auberginens rige smag skaber en harmonisk kontrast til gnocchiens lette konsistens.

Retten toppes slutteligt af med friskrevet parmesan, som bidrager med en skøn saltet og dyb smag.

Prøv opskriften på gnocchi stegt i salvie, olivenolie og hvidløg, serveret med bagt hokkaidogræskar og aubergine, og fordyb dig i en smagsoplevelse, der passer perfekt til travle hverdagsaftener og weekendsaftener hvor du har lyst til noget lækkert og nemt.

Jeg har samlet opmærksomhedspunkter under opskriften, som kan være handy at kende til inden du går i gang.

Husk, at jeg poster mange af mine opskrifter i videoformat på min Instagram. Det kan tit være behjælpeligt, at se opskriften blive lavet i en video.

Forberedelsestid: 10 min.
Tilberedningstid: 30 min.
I alt:
 30 min.

Nok til 4 pers.  

HVAD SKAL DU BRUGE:

  • 2 pressede fed hvidløg

  • 800 g gnocchi

  • 1 aubergine

  • 1/2 grønt hokkaido græskar

  • 2 håndfulde salvie

  • 1-2 tsk salt

  • 1-2 tsk peber

  • 30-40 g revet parmesan

  • Olivenolie

HVORDAN LAVER DU DEM:

  1. Forvarm din ovn på 220 graders varmluft.

  2. Skær aubergine og græskar ud i både, vend dem i olivenolie og salt og bag dem først ved 220 graders varmluft og derefter 5-10 min. ved grillfunktion til de har en flot brændt overflade.

  3. Kog i mellemtiden gnocchierne indtil de flyder ovenpå (typisk efter 1 min.) og læg dem på en tallerken.

  4. Steg dem derefter i olivenolie på en pande til de bliver sprøde og hæld dem tilbage på tallerkenen.

  5. Steg så hvidløg og salvie i olivenolie et par minutter, tilsæt gnocchierne og smag til med salt og peber.

  6. Server med parmesan og græskar og aubergine på siden. Velbekomme!

OPMÆRKSOMHEDSPUNKTER

HOKKAIDO GRÆSKAR Du kan godt bruge orange hokkaido græskar, men gå efter de grønne, hvis du kan finde dem.

Forrige
Forrige

Rødbedetærte med ricotta, feta, timian og honning

Næste
Næste

Tærter med spinat, ricotta, feta & citronskal