Auberginefritter med lime & honning

Jeg ved ikke hvad jeg skal sige…

De her panerede auberginer med lime og honning smager så ubeskrivelig godt! Det sprøde, det søde og det syrligt friske åååhhh. De er virkelig nemme at lave, så prøv dem så hurtigt som muligt og fortæl mig endelig hvad I synes!

30-35 min. inkl. bagetid

Nok til 4 pers. som side

HVAD SKAL DU BRUGE:

  • 2 auberginer

  • 2 æg

  • 4 dl rasp

  • Rasp- eller solsikkeolie

  • Salt

  • Peber

  • 1/2-1 spsk honning

  • Skræl og saft af 1 lime

  • Frisk mynte

HVORDAN LAVER DU DEM:

  1. Skær auberginerne ud i stave og bag dem i 15-20 min. ved 200 graders varmluft til de begynder at blive lidt bløde

  2. Bland rasp sammen med lidt limeskal, salt og peber

  3. Vend dem derefter i æg, så i raspblandingen og steg dem så i olie på en pande.

  4. Når de panerede auberginer er færdige, smelter du honning og resten af limeskallen sammen i en gryde ved lav varme.

  5. Når det er smeltet, hælder du det ud over auberginestavene.

  6. Top af med frisk limesaft og frisk mynte.

  7. Velbekomme!

Forrige
Forrige

Græske tærter med spinat, dild & feta

Næste
Næste

Bagt aubergine med tomatsovs, fetacreme & frisk timian