Hjemmelavet havremælk

Jeg har aldrig været den største fan af komælk - simpelthen fordi jeg ikke har brudt mig om smagen. Så da havremælk pludselig blev tilgængeligt alle steder, var jeg lykkelig! Havremælk er med længder mit yndlingsalternativ til almindelig komælk - konsistensen er god og smagen er fantastisk! Prismæssigt kan jeg dog ikke altid være med - jeg synes 19,95kr. for en liter havremælk er lige på grænsen - heldigvis er der kommet mange gode alternativer til 10-13kr. literen.MEN laver du din havremælk selv - som er DET NEMMESTE - kan du komme helt ned på kun at skulle give 1kr. literen + du slipper for diverse unødige tilsætningsstoffer og konserveringsmidler samtidig med, at du spare en masse emballage. BÆREDYGTIGT & BILLIGT! Winwin!Så giv dig endelig i kast med at lave din egen plantemælk. Alt du skal bruge er havregryn, honning, vand og en nøddepose til at filtrere havremælken. Du kan købe én her for kun 35kr. med koden AMALIESIGRID.

Forberedelsestid: 2 min.
Tilberedningstid: 8 min.
I alt: 10 min. 

Nok til 1 liter havremælk

HVAD SKAL DU BRUGE:

  • 3 dl havregryn

  • 1 vand

  • 1 spsk honning

  • Evt 2 tsk raps- eller solsikkeolie (så det ikke skiller)

  • 1 nøddemælkspose fra KoRo

HVORDAN LAVER DU DET:

(Se evt. en video her)

  1. Blend alle ingredienserne sammen til det er så fint som muligt.

  2. Hæld det så over i nøddemælksposen (med en skål under) og præs forsigtigt vædde ud.

  3. Smid endelig ikke resterne af pulpen ud, men brug den til at lave små bananpandekager.

  4. Hæld havremælken på flaske og opbevar det i køleskabet i op til 5 dage.

Annonce for KoRo

Næste
Næste

Verdens nemmeste ingefærshot