Rigatoni med sauce verte

Annonce | Indlægget er udgivet i samarbejde med Whiteaway

Aftensmad eller frokost på 20 min? Så prøv den her lækre opskrift på rigatoni med sauce verte. Sauce verten kombinerer friske, næringsrige ingredienser for at skabe en smuk, vital og velsmagende pastaret, der er perfekt til hverdagen eller weekendens måltider.

Sauce verten er lavet på frisk spinat, som giver en smuk, grøn farve og en næringsrig base. Dertil har jeg tilføjet revet parmesanost, som tilfører saucen en saltet, umami-rig smag. Citronsaften og citronskallen giver en syrlig friskhed. Den cremede avocado giver en silkeblød tekstur og tilfører en skøn fedme til saucen. Smuldret fetaost tilføjer også en cremet dimension og en subtil salt undertone. Alt dette vendes sammen med store, rørformede rigatoni pastaer, der fanger den cremede sauce perfekt.

Server pastaretten som den er eller med en let grøn salat på siden eller som en del af en større buffetservering. Rigtig god fornøjelse!

Husk, at jeg poster mange af mine opskrifter i videoformat på min Instagram. Det kan tit være behjælpeligt, at se opskriften blive lavet i en video.

Forberedelsestid: 5 min.
Tilberedningstid: 15 min.
I alt: 20 min.

Nok til 4 pers.

HVAD SKAL DU BRUGE:

  • 500 g rigatoni

SAUCE VERTE

  • 75 g spinat

  • 1 avocado

  • 50-70 g parmesan

  • 1 fed hvidløg

  • 0,8 dl olivenolie

  • Skal og saft af 1/2-1 citron

  • 150 g feta 

  • 1 stor håndfuld basilikum

  • Salt og peber

TOPPING 

  • Basilikum

  • Olivenolie

  • Peber 

HVORDAN LAVER DU DEN:

  1. Sæt vandet til pastaen til at koge. Salt det inden du kommer pastaen i. Kog den efter anvisning på pakken.

  2. Lav i mellemtiden din sauce verte ved at blende alle ingredienserne sammen.

  3. Smag den til med salt og citron, vend så den kogte pasta i saucen og top den af med frisk basilikum, olivenolie og friskværnet sort peber. Velbekomme!

Forrige
Forrige

Åben lasagne med ærter, asparges og burrata

Næste
Næste

Butterdejstærter med ricottacreme og grillet og bagt fyld